MARKETING advies, ondersteuning en begeleiding

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. En zo werkt het ook bij marketing.
Bijna iedereen krijgt in meerdere of mindere mate te maken met de gevolgen van de economische crisis. De wensen, behoeften en het bestedingsgedrag van heel veel mensen zal daardoor gaan veranderen.  Voor ondernemers is het belangrijk om daar bewust en snel op in te spelen. Veel bedrijven beginnen al te ervaren dat de gebruikelijk marketing inspanningen steeds minder opleveren. Andere bedrijven die in tijden van overvloed geen noodzaak zagen om aan marketing te doen, zullen steeds meer moeite moeten gaan doen om hun omzetten te halen.

Maar wat als u nu  wel hoge eisen aan marketing stelt maar het financieel niet kunt permiteren om een ervaren marketeer in dienst te nemen. Of u onvoldoende marketing kennis heeft,  of twijfelt of uw marketing strategie nog wel effectief is. DOEN marketing & meer denkt graag met u mee en biedt verschillende aantrekkelijke en flexibele marketing services:

  • Marketingscan van uw huidige marketing activiteiten (lees meer)
  • Marketing abonnement: x-aantal uren contract per maand voor bedrijven die wel hoge eisen aan marketing stellen maar niet iemand vast in dienst willen/kunnen nemen  (lees meer)
  • Strategisch  marketing advies/plan: van advies tot en met  uitgewerkt plan
  • Marketingplan: ten behoeve van ondernemersplan of investering bank (lees meer)
  • Online strategie: inventarisatie huidige activiteiten en kansen in social Media (lees meer)
  • Begeleiding & coaching:  van uw marketeer(s) (lees meer)

Deze investeringen betalen zich in de praktijk snel terug. Aan de hand van een kennismakingsgesprek komt DOEN marketing & meer met een voorstel hoe wij uw marketing activiteiten kunnen updaten en naar een hoger plan kunnen brengen.