Het hebben van een goede mentor kan een groot voordeel zijn voor je professionele ontwikkeling. Een mentor is iemand met de nodige werkervaring, die minder ervaren werknemers of ondernemers helpt zich professioneel te ontwikkelen. Een mentor is iets anders dan een coach. Een coach reikt  je de middelen aan om van A naar B te komen. Een mentor daarentegen brengt vak inhoudelijke kennis of ervaring in geeft je aanwijzingen.

Wat doet de Marketing Mentor?
De marketing Mentor helpt je om je marketing blikveld te verruimen. Een klankbord bij wie je terechtkunt wanneer je bijvoorbeeld vastloopt in je marketing  werkzaamheden of als je marketing activiteiten naar een hoger plan wilt brengen.
De Marketing Mentor helpt je met het aandragen van  meer strategische opties waar je uit zou kunnen kiezen. En daar blijft het niet bij. De Marketing Mentor  helpt je ook om de opties te analyseren en op waarde te schatten, zodat je zelf weloverwogen en met vertrouwen beslissingen kunt nemen. De Marketing Mentor beschikt over allerlei praktische tools waar je zelf mee aan de slag kunt en die je daarna  samen kunt doornemen.  Ook kan je samen met je Marketing Mentor leerdoelen opstellen. Wat wil je  leren binnen je vakgebied, wat zijn de zwakke punten en waaraan moet gewerkt worden?
Bedenk wel dat een mentor niet een soort zoekmachine is waaraan je een vraag stelt en het antwoord er vervolgens vanzelf uitrolt.

Voor wie is de Marketing Mentor zinvol?
Voor iedereen met geringe marketing ervaring die zich graag verder wilt ontwikkelen maar geen geschikte mentor binnen het bedrijf heeft. Bijvoorbeeld  als jij de enige binnen het bedrijf  bent die zich met marketing bezig houdt.
Of voor bedrijven die twijfelen aan de toegevoegde waarde van hun marketeer, maar zelf niet in staat zijn om op het vlak van marketing hun marketeer naar een hoger plan te brengen.

Hoe gaat het in zijn werk?
De Marketing Mentor  is er niet voor een vrijblijvende marketing babbel  maar is gericht op resultaat . Je legt daarom  van tevoren vast wat je samen wilt bereiken, hoe vaak je elkaar ziet/spreekt  en welke zaken je samen bespreekt. Het is heel belangrijk dat het ‘klikt’ tussen jou en je Marketing Mentor, daarom vindt er altijd eerste een intake gesprek plaats.

Wat zijn de kosten?
Mentoring hoeft geen uren per week te kosten. Aan de hand van je persoonlijke plan wordt er een inschatting gemaakt van het aantal uren per maand of kwartaal  waarna er een offerte volgt. Om de kosten te beperken kunnen de vervolg afspraken  ook telefonisch of via Skype plaatsvinden.  Richtprijs bij een maandcontract is 85,00 euro per sessie (+/- 60 minuten en exclusief  reiskosten en BTW).

Heb je interesse en zou je graag meer willen weten neem dan contact op met DOEN Marketing & Meer.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>